Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép

 

Kép Borrendelés szolgáltatásunk segítségével Ön pincei árakon juthat hozzá borainkhoz az ország egész területén. Az utánvétellel történő fizetés biztosíték arra, hogy csak a valóban megrendelt és kiszállított árúért kell fizetni, míg a postai csomagküldésnek köszönhetően tervezhető díjszabással tudjuk megrendelőink címére juttatni a kívánt borokat.

A szolgáltatás létrehozásakor az volt a cél, hogy megrendelőink a lehető legkisebb kockázattal vásárolhassák meg termékeinket. Ennek szellemiségében alkottuk meg ezt a rendszert, mely során a kitöltött megrendelőlap elküldése után 24 órán belül egy visszaigazolást küldünk vásárlóinknak, melyben már kiszámoljuk a rendelés teljes, kiszállítási díjjal terhelt költségét. Amennyiben Ön bármilyen indokból le szeretné mondani megrendelését, úgy azt két naptári napon belül megteheti, utána azonban már nincs lehetőség a visszamondásra.

 

A jelenleg kapható borok és az aktuális árak listáját, továbbá a rendelés menetét pontokba szedve leíró táblázatunkat az alábbiakban láthatják:

 

 

Mit kell tennie?

Megjegyzés

1.,

Megrendeléshez töltse le a megrendelőlapot, majd saját számítógépén töltse azt ki.    A megrendelőlap MS Office World formátumú, 2007-es verzió.

Kompatibilitási probléma esetén számítógépe felajálja a kompatibilitási csomag letöltését a Microsoft hivatalos honlapjáról.

2.,

Töltse ki a megrendelőlapot és mentse azt el. A kitöltött megrendelőlapot küldje vissza e-mai címünkre, a jeno.istvandy@gmail.com -ra.

 

A kitöltéssel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon pincészetünkhöz.

3.,

Önnek ekkor semmit nem kell fizetnie, a borok és a szállítás díját a kézhezvételkor egyenlíti ki!

 

4.,

Amennyiben a visszaküldött megrendelőlap nem tartalmaz hibát és a rendelés teljesíthető, egy visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre, mely tartalmazza a megrendelt borok árának és a postaköltség végösszegét.

 

Nem teljesíthető rendelés esetén egy hibaüzenetet küldünk az Ön e-mail címére.

5.,

A visszaigazolás elküldése és a biztonsági időrés lejárta után postázzuk a megrendelt borokat.

Késés esetén erről már a visszaigazolásban értesítjük.

6.,

A kézhezvételkor postai utánvétellel van alkalma rendezni a számlát.

 

Sérült árú esetén lépjen kapcsolatba pincészetünkkel.

 

Á r l i s t a

Bor neve

Rendelhető?

Űrtartalom

Ár

2008 Chardonnay

Igen

750ml

700 Ft

2009 Chardonnay

Igen

750ml

700 Ft

2009 Chardonnay2

Igen

750ml

700 Ft

1983 Rizling házasítás

Igen

500ml

3000 Ft

1973 Olaszrizling

Nem

500ml

4000 Ft

1964 Ausbruch

Igen

500ml

6000Ft

Áraink forintban értendőek és 25%-os ÁFÁt tartalmaznak!

 

A kiszállítás díja megrendelőinket terheli, a szállítás postai úton, a Magyar Posta hivatalos díjszabásával történik.

 

A Magyar Posta Zrt. díjkalkulátora itt érhető el. A feladás helye: Tapolca. A csomag tömege 750ml-es palackok esetén ~1,2 kg/palack, 500ml-es palackok esetén ~0,8 kg/palack.