Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 Bérpalackozás szolgáltatásunk a következő csomagokban  vehető igénybe:

A legjobb minőségű végeredmény érdekében csak előszűrt bort áll módunkban palackozni! Kérésre az előszűrést pincészetünk a borok betárolásakor elvégzheti, 7500 Ft+Áfa áron. Amennyiben nem igényli előszűrési szolgáltatásunkat, úgy kérjük egyeztessen pincészetünkkel a megfelelő szűrő-élesség kiválasztásában.

Üzembehelyezési díj: A palackozógép (egyszer használatos) szűrőlapjainak, a gépsterilizáláshoz használt kénessavas törzsoldatnak és a mosáshoz használt víz árait tartalmazza. 6000 Ft+Áfa/palackozás Mennyiségtől független, minden palackozás esetén fennálló költség.

1., Beszállított  bor csírátlanító szűrése, letöltése. (palacksterilizálás+letöltés+dugózás) 27Ft + Áfa /db

2., Beszállított bor csírátlanító szűrése, letöltése, gépi kapszulázása. 32 Ft+Áfa/db

3., Beszállított  bor csírátlanító szűrése, letöltése, kapszulázása és címkézése. (Címkézőgépünk tekercses öntapadós címkével dolgozik.) 35 Ft+Áfa/db

4., Beszállított bor csírátlanító szűrése, letöltése, kapszulázása, címkézése és csomagolása 45 Ft+Áfa/db

Szűrőlapcsere szűrhetőségi probléma esetén: 10.000 Ft+Áfa (Pincészetünk által előszürt borok esetében garanciát vállalunk a jó szűrhetőségre, így ez a költség nem lép fel.)

Szűrőlapcsere normál - mennyiségi - elhasználódásból eredően (átlagosan 20 hl felett): 3800 Ft+Áfa 

 

Részletes információkért vagy bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal borászunkhoz  (Istvándi Tamás +36 70 418 32 47) vagy jelezze érdeklődését a jeno.istvandy@gmail.com e-mail címen.

A palackállóság kialakításához ingyenes, nem csak ügyfeleink számára nyújtott szaktanácsadást vállalunk, mely során könnyen elvégezhető és olcsó borkezelési műveletekre teszünk javaslatot.